صفحه اصلی
کسب دستاوردهای جدید در زمینه دانش فنی فراورده های غذایی، دارویی و درمانی زنبور عسل
  • 20164 بازدید

 

دکتر احمدرضا محرابیان، دانشیار دانشکده علوم و فناوری زیستی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان مستقر در مرکز نوآوری دانشکده علوم زیستی موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل شد.

این دستاوردها شامل ثبت اختراع و کسب دانش فنی فرایند تولید مکمل گرده گل (غذایی-دارویی) زنبور عسل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی با همکاری دکتر هادی ملکی، استادیار دانشکده علوم و فناوری زیستی و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی است.  این دانش فنی جهت تولید عسل های دارویی-درمانی کاربرد دارد و در مرحله کسب مجوز از سازمان غذا دارو است و با همکاری دکتر صنیعی استادیار دانشکده علوم و فناوری زیستی، سازمان غذا دارو و دانشگاههای علوم پزشکی کشورحاصل شده است.

 دکتر احمدرضا محرابیان مدیرعامل این شرکت با همکاری با سازمان استاندارد و اداره کل استاندارد تهران موفق به ثبت دستاوردهای گسترده ای در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شده است. به علاوه ایشان با همکاری تیمی از محققان برجسته کشور راه اندازی مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی پیشنهاد نموده اند که مراحل تصویب آن در حال انجام است. همکاری با سازمان غذا-دارو، شرکت های خصوصی، زنبورداران و انجام رساله های تحصیلات تکمیلی فرآورده های زنبور عسل، عضو فعال انجمن زنبورداری ایران، عضو هیات تحریریه مجله زنبور عسل، از فعالیت های نیاز محور و ارتباط با صنعت ایشان در زمینه فرآورده های زنبور عسل است.

شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان برای اولین بار عسل های با رتبه های غذایی، دارویی-غذایی و دارویی را در کشور براساس آزمایش‌های جامع سلامت، اصالت، کیفیت و منشاء گیاهی عرضه می کند.

 

​​​​​​​

افزودن نظرات